facebook
twitter
mail
print
favorit
Jart Fysiurgisk massageterapi
kant
kant
 Klinikken 
kant luft  Information  kant
 Priser 2014 
kant luft
kant
kant English

Generel information

Behandling

Både hård træning og mangel på fysisk aktivitet slider på kroppen. Høje hæle eller akavede arbejdsstillinger kan give kraftige belastende spændinger i hele kroppen; og de fleste i det moderne samfund kender til spændinger i ryg og nakke efter lidt for mange timer foran computeren.

Fysiurgisk massage hjælper!

Hvad er fysiurgisk massage?

Den fysiurgiske massageterapi adskiller sig fra alternative behandlingsformer ved at være baseret i vestlig anatomi, fysiologi og psykologi. Behandlingen benytter sig af massage og andre manuelle behandlingsgreb som udspænding, termoterapi, fasciefrigørelse, muskelenergiteknik og meget andet til behandling af gener i bevægeapparatet (kroppen).

Fysiurgisk massageterapi virker ved at gennemarbejde relevante muskler fra deres udspring til deres tilhæftning og tilhørende bindevæv. Denne grundige bearbejdning af musklerne medfører øget blod- og væskegennemstrømning, som stimulerer kredsløbet og kroppens balance øges.

Massageterapi virker smertelindrende på ømme og overbelastede muskler, og medfører som oftest større bevægelighed i muskler og led. Massageterapi kan desuden virke afstressende og psykisk befriende.

Fysiurgisk massageterapi hjælper effektivt ved tilstande som:

  • Skader (som idrætsskader og musearm)
  • Rygproblemer (øm og smertende ryg, lænd og skuldre)
  • Stress
  • Manglende energi
  • Spændingshovedpine
  • Nedslidning

...men er også fantastisk til velvære, afslapning og hvis du bare gerne vil forkæle dig selv.

kant
kant

Behandling udføres kun efter aftale alle hverdage efter kl.17 og hele søndagen.

kant
Valid XHTML 1.0 Strict
Valid XHTML 1.0 Strict